klik om zoom in te schakelen
  laden…
  We hebben geen resultaten gevonden
  open kaart
  Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm
  Uw zoekresultaten

  Tervuursevest 358

  vanaf 475 EUR /maand

  Beschrijving

  De residentie ligt net tussen de Tervuursevest en de Tervuursestraat, en op een 2 minuten wandelen van Gasthuisberg. Het sportkot en campus Arenberg zijn op een 5 minuten van het gebouw verwijderd.

  Je vindt hier kamers van 12-16 m² met volledige meubilering (eigen koelkast, lavabo). Het volledige gebouw beschikt over een wifi-netwerk. De gemeenschappelijke keuken heeft genoeg plaats voor alle studenten met aansluitend een gezellige zitruimte.

  De kamers zijn afgewerkt met materialen zoals parketvloeren, waardoor ze een huiselijke uitstraling hebben. Op de -1 hebben de studenten toegang tot de gemeenschappelijke keuken en de sociale ruimte. De fietsenstalling bevindt zich op de binnenkoer en is overdekt.

  Voorzieningen

  Geschikt voor
  Eigen koelkast
  Eigen wastafel
  Overdekte fietsenstalling
  WIFI-netwerk in het hele gebouw

  Kamers

  Hierbij ons aanbod voor het eerste semester van academiejaar 2024-2025:


  • Studentenkamer van 12m² tot 16m² met lavabo en koelkast: € 475/ maand beschikbaar

  Onkosten

  Maandelijkse onkostenvergoeding: € 55 /maand • Omvat de brandverzekering, onderhoud en nazicht brandveiligheid, wekelijks onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, vuilniszakken of afvalcontainer in de gemeenschappelijke keuken en energieverbruik gemeenschappelijke delen.Forfaitaire kosten studentenkamers: • Forfait energie: € 300 • Forfait telecom: € 60Bijkomende kosten: • Waarborg: 2 maanden huur • Provisie studententaks: € 114/ jaar

  Neem contact met mij op

  Een voorstelling plannen?

  Vergelijk aanbiedingen