klik om zoom in te schakelen
  laden…
  We hebben geen resultaten gevonden
  open kaart
  Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm
  Uw zoekresultaten

  Naamsesteenweg 31

  vanaf 675 EUR /maand

  Beschrijving

  Net buiten de ring van Leuven ligt dit nieuwbouw pand. In totaal zijn er 3 ruime duplex kamers met eigen badkamer, 1 appartement met 4 slaapkamers en een commerciële ruimte.

  Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer, koelkast, microgolfoven, ontbijtblok, bureau, boekenrek, kleerkast en 2-persoons boxspring.
  De moderne gemeenschappelijke keuken is uitgerust met inductiekookplaat, oven en microgolfoven, vaatwas, televisie en heeft aansluitend een gezellig terras. 

  Het triplex appartement beschikt over 4 slaapkamer, 2 badkamer en een grote lichtrijke leefruimte. De volledige uitgeruste open keuken grenst aan het terras en tuin van 500 m².
  Dit appartement is ook geschikt voor co-housing.

  De centrale ligging tussen Leuven en de campussen in Heverlee, maken van dit pand een topper voor alle studierichtingen.

  Voorzieningen

  Geschikt voor
  Aparte slaapkamer(s)
  Centrale ligging
  Eigen badkamer
  Gezellig terras
  Volledig vernieuwd

  Kamers

  Hierbij ons aanbod:


  • Duplex kamer 25m² met eigen badkamer, ontbijtblok, microgolfoven en koelkast: € 625 / maandverhuurd
  • Triplex appartement van 180m² met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen en grote tuin: € 2200/ maandverhuurd

  Onkosten

  Maandelijkse kosten kamers en studio: € 105/ maand Inclusief: water, elektriciteit, verwarming, telecom, schoonmaak gemeenschappelijke delen, technische dienst. Deze prijs is exclusief studententaks: € 108/jaarVoor het appartement betaal je maandelijks een vaste onkostenvergoeding van € 55 bijkomend op de vermelde huurprijs. Dit bedrag omvat o.a. het onderhoud van de gemeenschappelijke delen. Voor de nutsvoorzieningen sluit je een eigen abonnement af. Bij co-housing dient er tweede verblijfstaks betaalt te worden, € 1500/jaar.

  Neem contact met mij op

  Een voorstelling plannen?

  Vergelijk aanbiedingen