klik om zoom in te schakelen
  laden…
  We hebben geen resultaten gevonden
  open kaart
  Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm
  Uw zoekresultaten

  Janseniusstraat 65

  vanaf 374 EUR /maand

  Beschrijving

  De residentie ligt in het rustige studentencentrum van Leuven, net aan de Kapucijnenvoer en op een wandelafstand van Gasthuisberg, het sportkot en campus Arenberg.

  Je vindt hier kamers van 10-12 m² met volledige meubilering (eigen koelkast, lavabo). Het volledige gebouw beschikt over een wifi-netwerk. De gemeenschappelijke keuken heeft genoeg plaats voor alle studenten met aansluitend een gezellige zit/studieruimte en zelfs een pingpongzaaltje.

  De kamers zijn afgewerkt met materialen zoals parketvloeren, waardoor ze een strakke en gezellige uitstraling hebben. Op het gelijkvloers hebben de studenten toegang tot de gemeenschappelijke keuken, die uitkijkt op het terras en de tuin. De fietsenstalling bevindt zich op de binnenkoer.

  Voorzieningen

  Geschikt voor
  Centrale ligging
  Eigen koelkast
  Eigen wastafel
  Fietsenstalling
  Grote tuin met zitbank
  WIFI-netwerk in het hele gebouw

  Kamers

  Hierbij ons aanbod voor het academiejaar 2024-2025:


  • Studentenkamer van 10m² tot 12m² met lavabo en koelkast: € 374/ maand beschikbaar

  Onkosten

  Maandelijkse kosten: € 116 /maand • Omvat alles van water tot energie en internet voor de kamers, maar ook de brandverzekering, onderhoud en nazicht brandveiligheid, wekelijks onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, vuilniszakken of afvalcontainer in de gemeenschappelijke keuken en energieverbruik gemeenschappelijke delen.Bijkomende kosten: • Waarborg: 2 maanden huur • Provisie studententaks: € 114/ jaar

  Neem contact met mij op

  Een voorstelling plannen?

  Vergelijk aanbiedingen