klik om zoom in te schakelen
  laden…
  We hebben geen resultaten gevonden
  open kaart
  Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm
  Street View
  Uw zoekresultaten

  Blijde Inkomststraat 156

  2.050 EUR /maand

  Beschrijving

  Een leuk gerenoveerd studentenhuis dat je met 4 studenten samen kan huren!

  Het gebouw ligt op 50 m van de Tiensepoort en op wandelafstand van alle faculteiten en de verbinding naar het station. De kamers zijn tussen 13 m² -15 m² groot en beschikken over een eigen wastafel met koud en warm water, modern meubilair, koelkast, internet- en tv-aansluiting. Een wifi-netwerk zorgt er voor dat je steeds online bent. In de gemeenschappelijke keuken/leefruimte is een bartafel en flatscreen-tv aanwezig zijn. Een badkamer en apart toilet ontbreken zeker niet. Een fietsenstalling is voorzien vooraan in het gebouw.

  Het verbruik van water en elektriciteit is individueel. Hiervoor dien je zelf een contract af te sluiten met een leverancier naar keuze.

  Voorzieningen

  Geschikt voor
  Eigen koelkast
  Eigen wastafel
  Trendy meubilair
  TV-aansluiting
  WIFI-netwerk in het hele gebouw

  Kamers

  Hierbij ons aanbod voor het academiejaar 2024-2025:


  • Huurprijs: € 2050/maandverhuurd

  Onkosten

  Iedere maand betaal je een vaste onkostenvergoeding van € 150 bijkomend op de vermelde huurprijs. Dit bedrag omvat: - De brandverzekering (afstand van verhaal) - Onderhoud en nazicht van de brandbeveiliging - Wekelijks onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes - TelecomDe provisie voor de studententaks bedraagt € 108 per jaar per student (dit geldt niet voor internationale studenten). De waarborg bedraagt 2 maanden huur.

  Neem contact met mij op

  Een voorstelling plannen?

  Vergelijk aanbiedingen

  Flavus Studentenhuisvesting Leuven